stjärntecken

Familjen
Väduren



21 mars -19 april

Väduren är målmedveten och väldigt direkt, säger ofta vad han tänker. Vädurar är aktiva, ja ibland rent vilda. De är aktiva och gör mycket, de improviserar ofta och visar entusiasm i ögonblicket. Deras intresse kan sedan vända sig någon helt annanstans. De är rastlösa och söker hela tiden nya utmaningar. De är tävlingsmänniskor, gillar att chansa och våga. De är ivriga och har en väldig viljestyrka. Deras tålamod är däremot inte särskilt bra.

 

Oxen

20 april - 21 maj

Oxen har en stillsam och ansvarsfull natur. Oxar är lugna och stabila och man kan alltid lita på en oxe. Det är sällan oxen tappar kontrollen, men den gången kan man räkna med ett ordentligt utbrott.



Fisk
19 februari - 20 mars

Fiskarna är romantiska och omtänksamma människor. De bryr sig om andra och lever sig in i andras situation. Fiskarna är kreativa och konstnärliga med en enorm känsla för det skapande mystiska. De är av naturen fascinerade av det mystiska och de har en fallenhet för andlighet, religion och konst. De är varma och känslosamma och väldigt lätta att älska. De är känsliga på alla sätt, och i och med detta alltså väldigt sårbara. De har lätt för att bli sårade och olyckliga.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0