Försök Till MORDBRAND!

Jag bor på den omtalade gatan i NT där det jämt brinner hela tiden just förtillfället och det känner ju helt jävla overkligt!!
Fattar inte va det är för fel på människan/människorna!!!
Någon försöker döda oss i huset, låta oss brinna inne.

 

jag har flyttat ut till mammas hus på landet för jag orkar inte med skiten rent utsagt!!
Om jag kunde skulle jag aldrig vilja gå tillbaka till vårat höghus... iaf inte förens dom får tag i den/dom som har gjort allt de här!
men måste tillbaka om två veckor då mamma kommer hem ifrån semstern.. när jag tänker på de vrider det till i magen.

 

 

Jag kom ut hit för att kunna slappna av... men jag kan fortfarande inte göra de, tanken på att min kille ska åka in och sova i våran lägenhet i morronnatt känns ju förjävligt!
då kommer jag sitta och oroa mig för honom if det händer ngt på natten !!

 

 

i fredags när jag var själv hemma gick mitt hjärta på högvarv de känns inte bra att vara hemma.. och sen när jag kommer till jobbet slappnar jag av.. och då blir ja trött eftersom mitt hjärta har varit med i "tävling" hela för/eftermiddagen eftersom jag inte kan slappna av hemma... och då blir jag trött när jag kommer till jobbet och sitter och gäspar, när jag äntligen kan tänka på annat än att de kanske börja brinna snart ( som jag gör när jag är hemma).....

 

jag blir sjuk i huvudet när jag är hemma... usch!

 
Vill bara få ett slut på det här... är så trött!
Här skriver du lite information om dig kanske, vad din blogg handlar om och något om dig? Skriv vad du vill eller skriv ingenting alls. Kram HannaVic.se


HannaVic logotype